Veebikodu, kus jagan oma mõtteid, tundeid, elamusi, fotosid ja parimaid loetud mõtteid.

Elu on nii imeline viimasel ajal, ja kiire samuti – tahaks palju rohkem kõiki neid sündmusi ja emotsioone jäädvustada, aga kuidagi ei jõua. Olgu siis täna see päev, kus mõnedki killukesed kirja saavad.

Olen nüüd nädalapäevad tööl käinud. Ärkamine on nihkunud 2h varasemaks, mis ei ole väga hull, arvestades, et on kevad ja päike on siis juba kõrgel:), aga kuna magamaminek ei ole erinevatel põhjustel nihkunud, siis on juba kogunenud märkimisväärne unevõlg – aga loodan seda nädalavahetusel veidi klaarida. Ja ühel hetkel peaks ju minema jälle rahulikumaks ka – vast tekib siis ka puhkamis- ja magamisaega rohkem:) Ent kuna elu on iga päev nii huvitav, on energia ikkagi laes – aga eks see tuleb ju millegi arvelt, ja lõputult nii ei saa…

Viimastesse nädalatesse on mahtunud mitu toredat kultuuri – Tõnis Mägi Hopneri majas, Tõnis Mägi ja Ott Lepland Nokia Kontserdimajas – no Tõnist on alati tore kuulata, aga koos Otiga Nokias olid nad ikka tase omaette – suur elamus ja omamoodi isegi meditatiivne kogemus. Igaühte ei saa panna nii suure saali suurele lavale – aga need kaks meest täitsid oma energia ja andega ideaalselt terve lava ja saali. Ma olin alles üsna pisikene tüdruk, kui Tõnis Mägi sai minu esimeseks lemmiklauljaks – ja ta on seda siiani, mõnede teiste säravate tähtede kõrval – ja iga kord kuulan ma teda ühesuguse suure vaimustusega. Milline energia ja vägi!

Eelmise Von Krahli kogemuse peale oli Life is Very Hard ka päris tore – isegi suure unevõlaga:P
No ja rääkimata mu hoolealusest Tervisevedurite koolitusest kõigi toredate tegijatega:)
Ja järgmine nädal tõotab tuua juba uusi elamusi.

Kevad on – päevad on soojad ja päikeselised, pungad puhkevad, näha on juba nii lumikellukesi, märtsikellukesi kui paiselehti, räägitakse, et ka sinililli. Imeline!

Huvitav ja kiire aeg on, ent kõike ikka korraga teha ei jõua. Raamatuid lugeda ja sporti teha tahaks rohkem.. Ja üldse on selline aeg, kus tuleb jälle otsuseid ja valikuid teha, prioriteete seada, mida siis ikkagi praegu teha ja mida edasi lükata. Õnneks on see preagu üsna lihtne – kulgemises on lihtsam ka lahti lasta, et saaks paremini lennelda ja edasi liikuda:)

Helitaust, kontrastiks päevapoliitilistele muredele.

Spring is here

Spring is here


Take a look at your inner world and get to know how you feed unhappy stories and painful emotions. Yes, these stories arise in your mind, and the feelings appear. But you can choose to not give them your attention.

When you notice you’ve been captured by an old story and the feelings that go with it, this is your golden moment. Instead of feeding them, orient your attention to experiences that offer peace, calm, and delight. If you take off your blinders from the past, you will notice them everywhere.
(Loe pikemalt: MindBodyGreen)

Lisa kommentaar